1. Företaget kredibilitet kommer att öka

Idag använder allt fler konsumenter internet för att söka efter de produkter eller tjänster de behöver. Ditt företag kommer att öka sin trovärdighet genom att ha en webbplats samtidigt som att  dina potentiella kunder kommer att gå till konkurrenter om du inte har en. Om du redan har en hemsida men mycket saknas när det kommer till funktioner och design kommer en professionell designad hemsida ge dig det lilla extra gentemot dina konkurrenter då du får en riktig butiksfront för att marknadsföra dina produkter eller tjänster.

2. En hemsida sparar pengar

Som småföretagare tror du förmodligen att du inte har råd med en professionell webbplats, men du har inte råd med att inte ha en. Hos oss kostar en hemsida från 199 kr i månaden vilket är lite pengar jämfört med kostnaden för en tidningsannons eller andra annons nätverk.
3. Du måste hålla dina kunder informerade

Se din webbplats som din online broschyr eller katalog. Det är både lättare och går snabbare att uppdatera information om dina produkter och tjänster på din webbplats än i utskriftsmaterial, vilket gör det till ett effektivt sätt att låta dina kunder veta om ankomsten av nya produkter, kommande evenemang, speciella kampanjer eller nya tjänster du nu erbjuda. Till skillnad från tryckta annonser som snabbt blir föråldrade kan din webbplats ge aktuell information och nyheter.

4. Den är alltid tillgänglig

En webbplats är alltid tillgänglig för både dina vanliga och potentiella kunder 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan 365 om året och ger dem bekvämligheten med att granska dina produkter och tjänster när din butik eller kontor är stängd. Med dagens upptagna livsstilar är det här en bra försäljningsplats.

5. En webbsida gör det möjligt att göra en bredare marknad

Oavsett om du tillhandahåller produkter eller tjänster, kommer din webbplats att ge en alternativ plats att sälja dem. Som återförsäljare är en webbplats (e-handel) ett utmärkt ställe att sälja dina produkter till en bredare marknad. Tror du inte att du kan sälja dina produkter eller tjänster online? Glöm inte, även bilar och hus säljs online!
6. Det tillhandahåller ett medium för att visa ditt arbete

Oavsett vilken typ av verksamhet har, en webbplats är ett bra ställe att visa upp ditt arbete. Genom att inkludera en portfölj eller bildgalleri, såväl som recensioner om ditt arbete, kan du visa vad som gör ditt företag unikt.

7. En webbsida sparar dig tid

Att ge information till dina kunder tar tid, oavsett om det är telefon, ansikte mot ansikte, broschyr eller e-postmeddelanden. Med en hemsida kan du ge mycket information om dina produkter och tjänster. När din webbplats är igång är den tillgänglig för dina kunder på obestämd tid, vilket sparar tid. Och vad är tiden? Tid är pengar!

8. Den förbättrar kundservice

Du kanske säljer miljövänliga produkter och vill dela tips om hur du återvinner eller kanske är du revisor och vill ge dina kunder råd om hur man förenklar sina bokföringspraxis. Genom att inkludera en FAQ-sida, lägga till artiklar eller ladda upp nyhetsbrev för att svara på alla dina kunders frågor kan du hålla dem uppdaterade. Hos oss ingår även alltid mail adress vilket höjer kvalitén när nu kontaktat kunder!